ATC Lustrum

Zaterdag 8 oktober 2016 heeft het Alberdingk Thijm College (voorheen: R.K. Lyceum) haar 95-jarig bestaan gevierd. Hieronder krijgt u een indruk van deze dag.

 

 

 
Natuurlijk was het belangrijkste doel van dit lustrum elkaar weer te zien, te spreken en herinneringen op te halen, maar daarnaast waren er ook een aantal leuke activiteiten.


Tentoonstelling
In de mediatheek en twee lokalen was een prachtige tentoonstelling over de geschiedenis van het Alberdingk Thijm College ingericht. Aan de hand van foto’s en oude albums kon men zien hoe het Alberdingk Thijm College de afgelopen 95 jaar is veranderd. Administratie, lesmateriaal, sportprijzen, jaarboeken en andere memorabilia gaven een gevarieerd en interessant beeld van bijna een eeuw schoolleven.


Film
In de collegezaal kon men de film "95 jaar Alberdingk Thijm College" bekijken, gemaakt door oud-docente Franka Stas. .


Filmarchief
In twee klaslokalen werden films uit het archief vertoond. De aanwezigen konden een keuze maken uit een overzicht met films van toneelvoorstellingen, examenuitreikingen en gekke stunts van vele jaren geleden.


Photobooth
In de photobooth kon met oud-klasgenoten en/of oud-docenten een leuke herinnering gemaakt worden.

Carousel Image
 
 


Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en ook in de toekomst contact houden met het ATC en uw oud-schoolgenoten? Meldt u zich dan aan voor de Alumnigroep op LinkedIn of volg onze Alumnipagina op Facebook. En nodigt u vooral ook oud-schoolgenoten uit om lid te worden van deze groepen! 

Met vragen kunt u mailen naar lustrumatc@atscholen.nl.

Facebook
LinkedIn

 

​​​