Het Alberdingk Thijm College is een middelbare school in Hilversum voor HAVO, VWO en Gymnasium. Adres: Laapersveld 9, 1213 VB Hilversum, atc@atscholen.nl
  
  
  
Beschrijving
  
Al meer dan 15 jaar laptoponderwijs
  
http://atchilversum.nl/onderwijs/Paginas/Laptopschool.aspx
2
Lees hier alles over het gymnasium
  
http://atchilversum.nl/onderwijs/Paginas/Gymnasium.aspx
3
ATC staat bekend om de goede sfeer en leuke activiteiten
  
http://atchilversum.nl/activiteiten/Paginas/default.aspx
4

Alberdingk Thijm College


We zijn heel blij met het enthousiasme voor onze school en met alle aanmeldingen. Helaas kunnen we voor komend schooljaar geen leerlingen meer plaatsen. Dit geldt voor alle leerjaren.


​​Leerlingen op het Alberdingk Thijm College bereiden zich voor op de maatschappij van morgen. Ons onderwijs is er dan ook op gericht om je de wereld om je heen te laten begrijpen. Dat gebeurt door enthousiaste en vakbekwame docenten, in een omgeving waarin je jezelf kan zijn en samenwerkt met anderen.

Iedere leerling heeft een eigen laptop. Door het gebruik van digitaal en interactief lesmateriaal, is de lesstof actueel en betekenisvol. Dat motiveert, geeft je meer mogelijkheden en een voorsprong op je vervolgopleiding. Daarnaast bereiden we je natuurlijk ook voor op een internationale samenleving. Je krijgt namelijk drie vakken in het Engels. Daardoor wordt communiceren in het Engels al snel vanzelfsprekend en leuk.

Op de middelbare school krijg je meer verantwoordelijkheden. We begeleiden je goed bij die ontwikkeling. Dat doen mentoren en docenten in een open sfeer, met oog voor individuele talenten. We geven talent de ruimte en moedigen je aan om verder dan je grenzen te kijken. We vinden het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om het maximale uit zichzelf te halen.
​.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​