Open Dagen ATC

Groep 8

​​​​​​​​Het Alberdingk Thijm College hanteert geen loting. Alle leerlingen uit groep 8, die zich voor het einde van de aanmeldingsperiode (tot 6 maart 2020 12.00 uur) hebben aangemeld, kunnen worden geplaatst. Het is natuurlijk wel van belang dat aan de aanmeldingsvoorwaarden wordt voldaan.

​Waarom kies je voor het Alberdingk Thijm College? Op het Alberdingk Thijm College krijgt iedereen de kans om het beste uit zichzelf te halen. We zijn een school voor havo, atheneum en gymnasium, waar leerlingen zich voorbereiden op de wereld van morgen. ​Elke leerling heeft een MacBook. Leren met de laptop is leuk, het werkt motiverend en vergroot de leermogelijkheden.
In de English Immersion Classes leren leerlingen op een laagdrempelige manier communiceren in het Engels. Maar het belangrijkste: op het ATC werken leerlingen en leraren op een prettige manier samen. Je maakt op het ATC snel vrienden en er zijn voor iedereen veel leuke dingen te doen!

Ben je benieuwd naar het ATC? Lees meer op onze site of de sociale media of bekijk onze film. Of kom gewoon eens langs! We maken graag kennis met je! ​
Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u contact opn​emen met Véronique de Blocq van Scheltinga, afdelingsmanager leerjaar 1.
Ze is  te bereiken op 035 - 672 99 ​00 of  per e-mail: v.deblocqvanscheltinga@atscholen.nl.


   ​​​