Open Dag op het Alberdingk Thijm College. Bent u op zoek naar een goede middelbare school in Hilversum?

Open dag

​​Zaterdag 11 januari 2020 is de jaarlijkse Open dag van 09.00 uur - 12.30 uur. De docenten presenteren dan hun vakken en beantwoorden alle vragen. Je kunt een rondleiding door de school maken met een brugklasleerling, die uit eigen ervaring van alles over het ATC vertelt, of je kunt zelf op onderzoek uitgaan. Het is mogelijk om aan de hand van een puzzeltocht de hele school te bekijken. In diverse lokalen liggen leuke boeiende opdrachtjes klaar. Als deze goed uitvoert, dan kan er een presentje opehaald worden.

De directie, de oudervereniging en de leerlingenraad zijn aanwezig om iedereen van informatie te voorzien. Op vastgestelde tijden zijn er presentaties van de schoolleiding in de collegezaal, concerten in het muzieklokaal en zijn er andere optredens.

 
 

 
Woensdag 15 januari 2020  is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een open lesmiddag voor de leerlingen uit groep 8.
Klik op de button om je in te schrijven voor de open lesmiddag


Donderdag 23 januari 2020 (19.45 uur) is er een voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen uit groep 8. Na een presentatie door de schoolleiding krijgen de aanwezigen voorlichting over laptoponderwijs, de English Immersion Classes, leerlingbegeleiding, het mentoraat, het gymnasium, studievaardigheden of ​talentbegeleiding.